Vážení zákazníci, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom sme tu pre vás. MAMA a ja

SALVEST Ponn BIO Pyré z tekvice, zemiakov a manga (110 g)

€1,90
Skladom
SALVEST Ponn BIO Pyré z tekvice, zemiakov a manga (110 g)
Kategória: Salvest Ponn
Darček k nákupu
Darček k nákupu
K objednávke nad 30€ si od nás môžete vybrať darček
Doručenie zadarmo
Doručenie zadarmo
Pri nákupe nad 80€ máte od nás dopravu zadarmo.
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Urobíme všetko preto, aby boli produkty u vás doma čo najskôr.
Wish list
Wish list
Zaregistrujte sa, osrdiečkujte si tovar a pošlite svojim známym.
SALVEST Ponn BIO Pyré z tekvice, zemiakov a manga (110 g) Zeleninovo-ovocný príkrm pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Bio tekvica, bio bataty, pyré bio z manga a už nič iné tvoria náplň kapsičky, ktorá je zabezpečená praktickým uzáverom pre prípad, že by snáď vaše dieťa nezjedlo celú túto dobrotu naraz. Nie je do nej pridávaný žiadny ďalší cukor, umelé farbivá, arómy ani konzervanty. Výrobok je tepelne opracovaný a jeho trvanlivosť zabezpečuje šetrná sterilizácie. Príkrm bol vyvinutý v spolupráci s pediatrami. Návod na prípravu: Výrobok je pripravený na použitie, a ak je skladovaný pri izbovej teplote, nie je potrebné ho ohrievať. Obsah kapsičky je vhodné podávať deťom malou lyžičkou. Začnite jednou až dvoma čajovými lyžičkami denne a množstvo postupne zvyšujte. Kapsička nie je určená k ohrevu v mikrovlnnej rúre. Zloženie: Bio tekvica (43%), bio bataty (32%), bio pyré z manga (25%). Bez lepku. Nutričná hodnota na 100 g: Energia 282 kJ / 67 kcal; tuk 0,1g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g; sacharidy 15 g, z toho cukry 5,7 g; bielkoviny 0,9 g; soľ 0,02 g. Bez prídavku cukrov. Obsahuje iba prírodné cukry. Potravina pre osobitné výživové účely. Skladovanie: Neotvorený výrobok sa skladuje pri bežnej izbovej teplote. Otvorenú kapsičku znova uzavrite a skladujte v chladničke po dobu maximálne 24 hodín. Minimálna trvanlivosť je uvedená na obale.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: