Vážení zákazníci, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom sme tu pre vás. MAMA a ja

Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a kvaka (120 g)

€2,30
Skladom
Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a kvaka (120 g)
Kategória: Ella's Kitchen
Darček k nákupu
Darček k nákupu
K objednávke nad 30€ si od nás môžete vybrať darček
Doručenie zadarmo
Doručenie zadarmo
Pri nákupe nad 80€ máte od nás dopravu zadarmo.
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Urobíme všetko preto, aby boli produkty u vás doma čo najskôr.
Wish list
Wish list
Zaregistrujte sa, osrdiečkujte si tovar a pošlite svojim známym.
Ja, vrecko Ella's Kitchen BIO Špenát, jablko a kvaka, som tu pre tých, ktorí sa neboja byť výnimoční. Pretože kombinácia jabĺk, špenátu a kvaky výnimočná je. A tiež výnimočne chutí. Tí, ktorí sa do mňa pustia, čoskoro spoznajú, ako veľmi sa môžeme mať radi. Vo vnútri mám množstvo ovocia, zeleniny a dôležitých živín. Moja jemná textúra bez veľkých kúskov sa skvele hodí pre malých drobcov od 4. mesiacov, ale mamičky ma rady pridávajú do jedál pre staršie deti. Hlavné vlastnosti BIO kvalita bez pridaného cukru bez pridanej vody bez umelých farbív a konzervantov bez lepku a bez laktózy praktické balenie s uzáverom jemná textúra bez veľkých kúskov Zloženie: BIO jablká 55%, BIO špenát 34%, BIO kvaka 11%, koncentrát z BIO citrónovej šťavy. Výživové údaje na 100 g: Energia 154 kJ / 37 kcal; tuky < 0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 6,6 g, z toho cukry 6,2 g; vláknina 1,9 g; bielkoviny 0,9 g; soľ 0,04 g (obsah soli je daný prirodzene sa vyskytujúcim sodíkom v surovinách). Návod na použitie: Nie je určené na ohrievanie v mikrovlnnej rúre. Aby ste obsah kapsičky zahriali, postavte ju do horúcej vody a skontrolujte, aby voda nebola príliš horúca. Potom kapsičku vytlačte do misky alebo rovno na lyžicu. Pred podávaním skontrolujte teplotu. Pokiaľ je kapsička skladovaná pri izbovej teplote, je možné jej obsah konzumovať priamo bez ohrievania. Pre deti od 4 mesiacov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: